Boerderij

Boerderij

Bekijk foto’s en plattegrond
De “Boerderij” is een fraaie en rustieke groepsaccommodatie die stamt uit het begin van de 19e eeuw. Veel van de oorspronkelijke ornamenten (eiken balken, etc.) zijn in het huidige gebouw bewaard gebleven, waardoor een unieke sfeer ontstaat. Hierdoor is het aangenaam en zeer gezellig vertoeven in dit vakantieverblijf.

Deze accommodatie heeft de grootste verblijfsruimte van al onze vakantieverblijven en is daarom uitermate geschikt voor de wat grotere gezelschappen. Natuurlijk kunt u de eetzaal ook als vergaderruimte gebruiken.

Boerderij bar

Faciliteiten:
– 40 bedden
– 10 slaapkamers (waarvan 2 beneden)
– wastafel op elke slaapkamer
– 4 douches
– 1 aangepaste douche
– 5 toiletten
– 1 aangepast toilet
– ruime volledig ingerichte keuken
– grote gezellige bar
– zonneterras met buitenzwembad
– televisie en hifi apparatuur

Boerderij zwembad

Deze groepsaccommodatie heeft een eigen afgeschermd zwembad waarvan gedurende de zomermaanden gratis gebruik kan worden gemaakt. Volop privacy dus. Ook heeft dit vakantiehuis een groot terras dat volop in de zon ligt. [foto rechts]

In de Boerderij treft u verder een grote, professioneel ingerichte keuken met onder andere een koelkast, 5 pits gasfornuis, oven, afwasmachine en grote braadslede. [foto onder]

Boerderij keuken

Als u meer wilt weten over wat er te doen is in de omgeving van De Duikse Hoef, kijk dan gerust even op onze omgeving of recreatie pagina.    Voor verdere informatie kunt ook onze brochure raadplegen. Hierin vindt u bijvoorbeeld plattegronden van alle accommodaties zodat u een idee krijgt van de inrichting van ieder gastenverblijf. Ook staan alle gegevens nog eens een keer op een rijtje.