Hooimijt

Hooimijt

Bekijk foto’s en plattegrond
De “Hooimijt” is een geheel vrijstaande groepsaccommodatie die een wat nostalgische sfeer ademt door de vorm en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen, zowel binnen als buiten. Dit groepsverblijf heeft twee verdiepingen met op elke verdieping een toilet, een aantal douches. Een bad is op de bovenste verdieping aanwezig.

Deze accommodatie heeft beneden een ruime verblijfsruimte met serre en een open keuken. Dit vakantiehuis is met name geschikt voor familie-re√ľnies en (rustige) vriendengroepen.

Hooimijt binnen

Faciliteiten:
– 30 bedden
– 9 slaapkamers (waarvan 1 beneden)
– wastafel op elke slaapkamer
– 6 douches
– 1 bad
– 3 toiletten
– volledig ingerichte open keuken
– sfeervolle serre
– ruim afgeschermd zonneterras
– eigen tuin met grasveld
– breedbeeld televisie en hifi apparatuur

Hooimijt binnen

In de Hooimijt treft u een open volledig ingerichte keuken met kleine gezellige bar. In de bijkeuken vindt u verder een grote vaatwasmachine en genoeg ruimte om eventueel drank en etenswaren op te bergen.

Deze groepsaccommodatie heeft een eigen afgeschermde tuin waar uw privacy is gewaarborgd en u kunt gedurende de zomermaanden gratis gebruik maken van het op het terrein aanwezige publieke zwembad. 

Hooimijt buiten

Als u meer wilt weten over wat er te doen is in de omgeving van De Duikse Hoef, kijk dan gerust even op onze omgeving of recreatie pagina.