Routebeschrijving

Let op!! In de loop van 2014-2015 is er veel veranderd aan de autoweg (N261) tussen Waalwijk en Tilburg en dient u goed op de BORDEN te letten wanneer u de afslag naar Kaatsheuvel/De Efteling zoekt….

Adres: Duiksehoef 8, 5175 PG, Loon op Zand / Tel: (0416)272010
Groepsaccommodatie “De Duikse Hoef” is via verschillende invalswegen te bereiken. De eenvoudigste route gaat langs de ingang van De Efteling, ongeacht van welke richting u komt.

Vanuit Rotterdam neemt u de A16 richting Dordrecht-Breda. Vervolgens neemt u afslag ‘s-Hertogenbosch (A59) richting Waalwijk. Vanaf nu kunt u de borden Efteling volgen.

Vanuit Utrecht gaat u richting ‘s-Hertogenbosch (A2) en neemt u de afslag Gorinchem-Breda. Vervolgens neemt u de afslag Waalwijk, waarna u de borden Efteling blijft volgen.

Directe omgeving

Vanaf het plaatsnaambord KAATSHEUVEL kunt u de route rijden rijden die aangegeven staat op de tekening. Let daarbij goed op dat u de weg (links) naar De Duikse Hoef niet voorbij rijdt. Aan het einde van de oude klinkerweg ziet u aan de rechterkant onze groepsaccommodatie liggen. Sla nu rechtsaf de onverharde weg op en gebruik de tweede oprit om bij de receptie en parkeerplaats te komen.

Er is een grote parkeerplaats aanwezig op het terrein van onze groepsaccommodatie, en wij verzoeken onze gasten dan ook om de auto hier te parkeren gedurende het verblijf.

Routeplanner
Als u op het icoontje (Route) klikt in het plaatje hieronder, dan krijgt u een optie om de route te bepalen vanaf onze groepsaccommodatie tot aan uw eigen adres: