Schaapskooi

Schaapskooi

Bekijk foto’s en plattegrond
De “Schaapskooi” is een vrijstaande groepsaccommodatie die veel privacy biedt. Het grote terras pal op het zuiden draagt zeker bij aan een aangenaam verblijf in deze grote vakantiewoning.

Deze accommodatie heeft beneden een ruime verblijfsruimte met serre en een aparte, afgesloten keuken. Dit vakantiehuis is met name geschikt voor families, vriendengroepen en grote gezelschappen die een gezellig tijd willen doorbrengen op de Duikse Hoef.

Schaapskooi binnen

Faciliteiten:
– 28 bedden
– 7 slaapkamers (waarvan 2 beneden)
– wastafel op elke slaapkamer
– 3 douches
– 1 aangepaste douche
– 1 bad
– 4 toiletten
– 1 aangepast toilet
– volledig ingerichte keuken
– gezellige bar
– televisie en hifi apparatuur

Slaapkamer boven

De Schaapskooi heeft een moderne lichte inrichting met een mooie leistenen vloer. De keuken is ruim van opzet en u treft hier onder meer een grote vaatwasser en oven aan. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers wat ideaal is voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn en liever geen trap op willen lopen.

Deze groepsaccommodatie ligt tegen het tweede buitenzwembad aan, waar u gedurende de zomermaanden gratis gebruik van kunt maken.

Schaapskooi buiten

Als u meer wilt weten over wat er te doen is in de omgeving van De Duikse Hoef, kijk dan gerust even op onze omgeving of recreatie pagina. Voor verdere informatie kunt ook onze brochure raadplegen. Hierin vindt u bijvoorbeeld plattegronden van alle accommodaties zodat u een idee krijgt van de inrichting van ieder gastenverblijf. Ook staan alle gegevens nog eens een keer op een rijtje.